Geniet van het prachtige panoramische uitzicht vanaf Abtenau Appartementen Kristall !

Welkom bij Haus Kristall in Abtenau / Dachstein West

 

Welkom in het appartementenhuis “Kristall” in Abtenau

Vakantie in Abtenau in Dachstein West Lammertal

Gezinsvakantie in het Salzburger Land

Het idyllische dorpje Abtenau in de Genusregio Tennengau in het Salzburger Land is de ideale keuze voor uw volgende familievakantie. Beweging, rust en genieten zijn 3 perfecte ingrediënten voor een zorgeloze en ontspannen vakantie voor jong en oud..

Of het nu zomer of winter is, Abtenau am Dachstein West is in elk seizoen betoverend met een gevarieerd vakantieprogramma. Wandelingen in de zomerse alpenlandschappen zijn leuk voor het hele gezin. En in de winter is het tijd om de pistes te verkennen in Abtenau en de omliggende skigebieden.

Ons appartementenhuis Kristall ligt op een zuidelijk helling op ongeveer 50 hoogtemeter en 8 minuten te voet van het dorpscentrum. Dit maakt van het uitzicht op het dorp en het Tennengebergte een bijzondere ervaring.

Het TOP-appartementenhuis

Ons motto: loslaten – onthaasten - genieten

Inchecken in de vakantiewoningen Kristall betekent:

Even ontsnappen aan het leven van alledag

...en uw dromen laten uitkomen.

Voel u thuis in onze prachtige maar ook authentieke omgeving in Abtenau. De stijlvolle atmosfeer van ons huis maakt het gemakkelijk om te onthaasten. Geniet van de hartelijkheid, de ongedwongen vrolijkheid die in ons huis heerst en die u gedurende uw hele vakantie zal vergezellen.

Direct aan de skipiste

Als we zeggen "ski in - ski out", dan menen we dat ook zo. Uit bed, direct op de skipiste en bij de Sonnleitenliften, zo zouden we het ook kunnen noemen. Dit is bijna uniek in Abtenau. Uw auto kan u tijdens uw verblijf laten staan.

Vlieg- en treinverbindingen van bij u thuis naar Salzburg.

Als u wil, organiseren wij uw vervoer vanaf de luchthaven van Salzburg of halen wij u rechtstreeks af van het station van Golling-Abtenau.

Beleef de mooiste dagen van het jaar in het Lammertal

Bekijk onze prijzen en vraag om een vrijblijvende vakantieaanbieding of boek uw verblijf in Appartementhaus Kristall direct.

Tot ziens in het vakantiehuis Kristall in Abtenau!

Familie WebingerAppartements Kristall • Helmut Webinger • Döllerhof 88 • 5441 Abtenau • Genuß und Erlebnisregion Tennengau
T: +43 6243 2061 • F: +43 6243 2061 61 • M: +43 664 1053732 • appartements (at) webinger.com
Registrierungsnummer gemäß § 9 Abs. 5 Salzburger Nächtigungsabgabengesetz: 50201–002318-2020
Information